Tillåt mig presentera...

...min musikvideo till Hide & Seek!! 
Med tanke på min nästintill obefintliga erfarenhet av musikvideor och att filma, så måste jag säga att jag är väldigt nöjd med resultatet. Videon handlar alltså om att växa upp; att gå från ett barn fullt med fantasi in i vuxenvärlden där man måste anpassa sig till resten av världen så att man passar in, där fantasin inte längre är lika uppskattad, där att vara unik inte längre uppmuntras. Pretty deep, med andra ord.
 
Men det har varit hur kul som helst att jobba med detta och jag vill gör en liten shout-out till min bror Anton som varit till en enorm hjälp! Och till sist vill jag bara säga att jag uppskattar det verkligen om ni vill ta er en titt på videon och kanske slänga in en kommentar och säga vad ni tyckte om den. Eller varför inte dela videon om ni känner för det? :)

Out In The Woods

Igår var jag ute i skogen för att filma lite till en musikvideo(och ta bilderna ovan) och jag måste säga att jag är ganska så nöjd med materialet jag kom hem med. Behövs dock mycket mera film för att få ihop en hel musikvideo, men jag går mer än gärna ut i skogen igen för att filma. Älskar skogen såhär när hösten närmar sig. Och självklart när hösten sedan är här.

22a Augusti

Såhär har jag gått klädd idag!
Nu är skolan igång igen, vilket känns bra faktiskt! Känner att motivationen och energin har fyllts på en del nu under sommaren och jag hoppas verkligen att det håller i sig när lektionerna kommer igång på riktigt. Fick tillbaka min skoldator idag förresten, vilket betyder att jag kommer kunna redigera mina bilder ordentligt (ni anar inte hur mycket jag saknat Photoshop) nu och därmed kanske blogga lite oftare!