Tjugofjärde Augusti

Då har man gått och blivit Borlängebo alltså. Åkte upp hit i lördags med mamma, mormor och en proppfull bil. Till vår förvåning så var lägenhet tom när vi klev in, trots att jag blivit lovad säng, skrivbord och fåtölj. Så det var bara att åka till IKEA (som lyckligtvis ligger med gångavstånd från där jag bor) och köpa en gästsäng så att jag åtminstone skulle ha någonstans att sova tills idag då jag kunde ringa hyresvärden. Men nu minsann har jag möbler på plats och det börjar faktiskt likna ett hem. Har en del saker kvar att packa upp, tavlor och hyllor som ska upp på väggarna och lite prylar som jag ska ta ner till förrådet, men sen så!
 
Känns så himla konstigt att jag har flyttat hemifrån. Kan fortfarande inte riktigt greppa det tror jag. Något annat som också känns märkligt är att om exakt en vecka så börjar jag på högskolan. När blev jag så gammal liksom?? Jag tyckte nyss att jag började gymnasiet. Men jag ser framemot skolstarten och om jag kunde så skulle jag snabbspola igenom den här veckan så att jag slapp gå runt och vara nervös under så lång tid, haha.
 
Ska försöka gå ut på en promenad med kameran under veckan så att jag har lite bilder att visa. Vi hörs snart!

Kommentarer

Postat av: Irja Wahlberg Gripner

Det ser redan mysigt ut i ditt lilla rum - så smakfullt. Du är en riktig konstnär du har det bästa ögat tycker i alla fall din mormor.

2015-08-25 @ 15:39:37

Postat av: Alina

Mysigt!

2015-08-26 @ 16:09:57
URL: http://oncelikethis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback