Trettionde Oktober

Denna vecka har jag haft tre fredagar; i tisdags, i torsdags och sedan givetvis i dag då det faktiskt är fredag på riktigt. Lite drygt att redan på en tisdag komma in i helg-stämning, men å andra sidan blev jag lättad när jag kom på vilken dag det faktiskt var, då det innebar att jag hade några fler dagar på mig att plugga inför tentan på måndag.
 
Har bockat av flera skoluppgifter denna vecka och nu är det endast tentan som återstår innan jag får en vecka ledigt. Det ska bli så fruktansvärt skönt att få ladda om batterierna innan de två nästa kurserna drar igång. Men först: en helg fullspäckad med tenta-plugg.
 
Ha det gott!

Tjugotredje Oktober

Den här veckan har varit otroligt påfrestande på många sätt, med alldeles för mycket stress, press och nervositet. Så i morse när jag vaknade kände jag bara ett enormt behov av att få komma ut i friska luften, tänka på något annat ett tag och bara skaka av mig alla negativa känslor. Och eftersom jag ändå inte hade några lektioner i dag begav jag mig ut för att hitta något fint ställe att promenera på.
 
Kan fortfarande inte säga att jag hittar så där jättebra i Borlänge och jag har liksom inte vetat ifall det finns något bra skogsområde eller motionsspår i närheten. Men idag kan vi nog konstatera att jag hittade det jag sökte; mitt nya favoritställe för promenader, fotografering och att bara få finnas till. Bilderna kan inte på långa vägar ge rättvisa till de fina omgivningarna och det var nästan så att jag blev frustrerad för att det var så fint. Fråga mig inte varför.
 
Inte nog med att jag fick lite motion, frisk luft och ett par fina bilder så var stället också perfekt för att öva på presentationen som jag ska hålla i skolan på tisdag. Det fanns inte tillstymmelse till liv där så jag kunde gå och tala högt för mig själv och köra igenom mitt tal flera gånger i lugn och ro.
 
Nu ska jag ta till vara på den nyvunna energin och få lite skolarbete gjort. Ha en bra helg allesammans!

Artonde Oktober