Tjugosjunde September

Var ute på en promenad för att dokumentera hösten idag och här har vi favoriterna bland de bilder jag fotade. Hoppas ni också haft en bra helg och att ni känner er redo för en ny vecka med nya utmaningar!

Tjugosjätte September

Har inte sådär väldigt mycket att skriva om just för tillfället, så jag tror jag låter bli och överlämnar ordet till bilderna istället.

Sommaren genom min mobil

Det slog mig härom dagen att jag har en hel drös med mobilbilder på en massa skojiga saker jag hittade på i somras, men som aldrig har fått komma upp på bloggen. Därför har jag nu, efter mycket om och men, lyckats få över bilderna till datorn (en mac-dator och en samsung-telefon är tydligen ingen bra kombo, eller vad det nu är frågan om), så låt oss ta en titt på några av dem!
Först ut har vi en bild tagen i London när vi var påväg ner till tunnelbanan. Den andra bilden föreställer Hogwarts Express och är alltså tagen inne på Harry Potter-museet/studio touren i London, som för övrigt var helt fantastiskt att se och uppleva.
Sedan har vi två till Harry Potter-relaterade bilder från studio touren.
Här är två stycken bilder tagna på den fantastiska utsikten från toppen av Omberg. Har lagt upp en bild därifrån tidigare, men jag tyckte att det var så pass fint att det förtjänar två till halvdana mobilbilder.
Och sist ut har vi Solens fantastiska live-spelning på Eskilstuna Parkfestival. 
 
Det var en bra sommar det. ♥