Tjugoförsta April: En bild i timmen

Igår bestämde jag mig för att jag under dagen skulle ta en bild varje timme, som en liten utmaning för att se vad jag kan skapa för bilder utav det jag gör eller har framför mig just där och då. Så låt oss ta en titt på hur det gick:
Klockan 9. Det kanske inte ser ut att vara mycket för världen, men tro mig när jag säger att kaffe + knäckebröd + gurka = typ en av de bästa frukostarna man kan äta.
Klockan 10. Löparskorna och träningskläderna åkte på och jag gick ut och sprang en runda. Det var riktigt varmt och fint väder ute, men tyvärr visste jag inte om det när jag valde kläder hemma så jag höll på att svettas ihjäl där jag sprang i tjocktröja och jacka. Jag var liksom inställd på att det skulle blåsa svinkallt som vanligt, men icke.
Klockan 11. Efter träning och dusch var det dags att käka lite för att fylla på med energi. Det blev naturell yoghurt med banan, sesamfrön, pumpakärnor, kanel och havreringar (flingorna alltså).
Klockan 12. Vid tolv-tiden hade jag precis tagit hand om berget av disk på min diskbänk. Jag försöker vara en sån där person som tar hand om disken på en gång, men jag lyckas inte alltid så bra.
Klockan 13. Sedan var det dags för att fixa lite lunch (så att det återigen blev disk på diskbänken. *suck* Längtar till den dagen då jag bor i en större lägenhet och kan ha diskmaskin) och då gjorde jag bland annat i ordning en liten sallad som jag sedan ringlade citron-olivolja och strödde lite örtsalt över. Hur gott som helst.
Klockan 14. Efter maten gjorde jag klart en skoluppgift och skickade in den. Jag drack även kaffe ur min fina mugg som ser ut som ett kameraobjektiv. Fotonörd? Jag? Det kan du ge dig på!
Klockan 15. Den röda regnjackan åkte på och jag begav mig mot affären. Solen sken just för tillfället, men mörka moln täckte en stor del av himlen och jag litar inte på vädret för fem öre, så jag tänkte att det var lika bra att vara förberedd. Dessutom älskar jag min regnjacka och skulle kunna bo i den, typ.
Klockan 16. Jag valde ut vilken bild jag skulle skicka in till porträttfoto-uppgiften. Jag knåpade även ihop en liten beskrivning av bilden och hur jag gått til väga för att fota den.
Klockan 17. Jag skötte om mina små plantor. Enough said.
Klockan 18. Jag letade inspiration och skissade på en fototidning som jag ska göra till en skoluppgift. Detta kan vara den roligaste uppgiften vi fått hittills och jag har hur mycket idéer som helst!
Klockan 19. Det var dags att äta middag och jag gjorde i ordning en omelett med broccoli och spenat. Mycket gott även fast jag råkade bränna den lite. Sedan blev det självklart mer sallad med citron-olivolja (det är nästan så gott att det är beroendeframkallande).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback