Tjugonionde Juli: Självporträtt #2

I brist på annat kommer här ett gäng bilder från när jag plåtade lite självporträtt!

Tjugoförsta Juli: Lägesuppdatering

Hej på er! Allt bra? Tänkte att det var dags för en liten lägesuppdatering, det vill säga ett inlägg om vad jag sysslat med på sistone.
Förra veckan var jag i Stockholm ett par dagar och hälsade på pappa och Åsa. Vi besökte Kaknästornet och Gröna Lund, strosade runt på söder och gick in i mysiga små butiker med mera. Vi hade det väldans bra med andra ord.
Fotat fina himlar har jag också gjort! Och varit ute en hel del och promenerat, fotograferat med min analoga kamera, solat, badat, spelat badminton i trädgården med mera.
Igår lagade mamma och jag pasta med pesto till middag och det var så jäkla gott. Helt klart en ny favoriträtt och det var dessutom väldigt enkelt att göra!
Och i morse blev det amerikanska pannkakor med sirap till frukost. Även det var väldigt gott!

Elfte Juli: Den senaste veckan

Det har varit väldigt slappa och lugna dagar på sistone och jag har därför inte haft så värst mycket att blogga om. Men jag tänkte att jag åtminstone kunde sammanfatta den senaste veckan med ett par bilder:
Har gått på skogspromenader, fotograferat skog, tagit årets första dopp och solat en del.
Har även legat i hammocken och läst Harry Potter. Läste ut Hemligheternas Kammare för ett par dagar sedan och började därefter med Fången från Azkaban.
Och sist men inte minst har jag letat secondhand-butiker och lunchat med Sofi.
 
Himla härligt med slappa sommardagar ändå! ♥