Trettionde Juni: Självporträtt

Tjugonionde Juni: Skogsäventyr

Igår åkte Sofi och jag ut i skogen med våra kameror där vi slogs mot mygg, klättrade i fågelskådartorn och gick nästan vilse ett par gånger. Vi avslutade det hela med att sätta oss vid vattnet på en brygga och svalka fötterna ett tag innan vi begav oss hem igen. Mycket trevligt måste jag säga!

Berlin del #3 – Polaroidkameror, rymdbilder och klänningar i kilopris

Här är några av de saker jag köpte i Berlin:
På marknaden Mauerpark hittade jag en hel drös med polaroidkameror och eftersom jag under en väldigt lång tid velat ha en så var jag ju självklart tvungen att köpa en. Så det blev denna kamera för 30€ (ca 300 kronor). Den kommer främst användas som en snygg inredningsdetalj hemma eftersom filmen är så jäkla dyr och jag skulle bli utfattig om jag använde den ofta. Men ska i alla fall ta och köpa en omgång med film och använda den vid mycket speciella tillfällen.
På samma marknad köpte jag även dessa bilder. Det fanns så himla mycket fina att välja på med allt från rymdmotiv till växter och kartor, men lyckades tillslut bestämma mig för de här två. Älskar bilden med månen lite extra mycket.
I secondhand-butiken Garage köpte jag den här superfina klänningen tillsammans med en annan klänning som jag kan visa någon annan gång. Det fanns verkligen hur mycket kläder som helst inne på Garage och jag hade kunnat vara där i timmar kändes det som. Kan starkt rekomendera den butiken till alla secondhand-älskare som ska till Berlin. Vad som gör affären lite extra rolig är det faktum att man betalar kläderna efter ett kilopris på 25€ (ca 250 kr)/kg. Jag betalade därmed ca 90 spänn för mina två klänningar.