Tjugonionde Mars: septum-piercing, påsk och fotografiska

I onsdags förra veckan var jag och gjorde en septum-piercing. Var jättenervös innan då jag trodde att det skulle göra ordentligt ont, men det visade sig att det knappt kändes – jag var inte ens helt säker på att han verkligen hade kört igenom nålen ännu, haha! Är i vilket fall som helst väldigt nöjd med hur det blev.
 
Största delen av min påskledighet (eller snarare min "jag behöver inte vara i skolan men har plugg ändå"-ledighet) spenderade jag i Eskilstuna hos min mamma. Vi hade en riktigt trevlig och god middag på påskafton, där tyvärr det enda som fångades på bild var salladen och tulpanerna. Är så dålig på att komma ihåg att fota ibland!
 
I söndags morse åkte jag och min bror till stockholm för att hälsa på pappa i två dagar. Vi besökte Fotografiska, spanade på skivor och böcker, promenerade en hel del, åt god mat och njöt av vårsolen bland annat. Med andra ord var även det väldigt trevligt. Och än en gång var jag väldigt dålig på att ta bilder.

Studioporträtt, del 2

Studioporträtt, del 1

Idag var jag i skolans fotostudio och plåtade min bror till en skoluppgift, och här har ni ett litet smakprov på hur bilderna blev!