Trettionde Maj

Har haft en sån himla supermysig eftermiddag/kväll. Vädret var toppenfint så jag gick in till stan och satte mig i parken och ritade i nån timme. Sedan promenerade jag runt ett tag, tog lite bilder och rörde mig sakta hemåt. Tänk vad mycket sol och värme kan göra med humöret! Hoppas ni också haft en fin måndag!

Tjugonionde Maj: Och regnet det bara öser ner

Nu har vi snart haft en hel vecka med bara regn och grå himmel, med undantag i går när solen tittade fram i åtminstone ett par timmar för att sedan återgå till att regna. Så himla tråkigt, men jag hoppas innerligt att väderprognosen inför veckan stämmer så att vi får sol och värme nån gång.
Min helg har jag bland annat spenderat på biblioteket för att plugga inför tentan jag har imorgon (som lyckligtvis är den sista för den här terminen!!) i kursen Grafisk Design och Profilering. Tycker det är så himla mysigt med bibliotek och det har blivit mitt nya favoritställe för skolarbete. Har även hunnit med att skissa på lite idéer inför den sista uppgiften i foto-kursen och arbeta med en logotyp i illustrator. Det känns att min energi börjar ta slut, men nu är det endast en vecka kvar av skolan så det är bara att hålla ut lite, lite till.

En dimmig kväll #2