Min helg: Adele, körsbärsblommor och lyckorus

Min helg började med att jag satte mig på tåget mot Stockholm, där jag sedan skulle möta upp min mor på tågstationen.
På kvällen var det nämligen äntligen dags att se Adele, och konserten var verkligen helt fantastisk! Inte nog med att hennes röst skickade rysningar genom hela kroppen och att hon spelade alla mina favoritlåtar, hon är även typ skönaste människan på jorden. Hon bjuder verkligen på sig själv och har en underbar humor, och det var väl det som gjorde att Tele2 Arena plötsligt inte kändes så stort och att även jag som satt högt uppe på läktaren upplevde konserten som så pass intim.
På lördagen var vi fortfarande i Stockholm och vi startade dagen med en frukost på McDonalds medan vi smidde lite planer för resten av dagen. Jag hade även på mig min fina tröja som jag köpte efter konserten. Det står "25" på ryggen som då är namnet på Adeles senaste skiva och "Hello" refererar givetvis till hennes låt med samma namn.
Efter frukosten blev det först en tur till Kungsträdgården för att se och såklart fota de fina körsbärsblommorna.
Sedan blev det lite shopping längs Drottninggatan, en väldigt stark lunch (som jag knappt klarade av att äta haha) i Kungshallen, lite fika mm. På kvällen följde jag sedan med mamma till Eskilstuna för att jag på söndagen skulle fota min bror till en skoluppgift (bilder på det kommer senare).
 
Den här helgen har verkligen varit den bästa på väldigt länge. Vi har haft så himla kul och jag känner att det var behövligt med en paus från skolan. Det får jag dessvärre betala för nu, för jag har sjukt mycket att göra, men det är det värt! ♥

Kommentarer

Postat av: Ewelina

Så grymt fin du är! Älskar bilderna du tagit :D

Svar: Aw, tack snälla du! :)
Elin Nyström

2016-05-03 @ 11:28:24
URL: http://nouw.com/ewelinagranberg

Postat av: Lydia

Härliga bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Elin Nyström

2016-05-03 @ 11:28:39
URL: http://nouw.com/lydiaelstig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback