Skisser för sommaren

Läsa böcker. Massor av böcker. Det gäller ju att passa på att göra sådant man annars knappt hinner med. Hade tänkt ge mig på Harry Potter-böckerna. Jag har ju faktiskt bara läst den första än så länge och känner att det behöver bli ändring på det.
 
Åka till Berlin. Jag och la familia sticker dit den 18 juni och jag är så jäkla taggad. Vill åka nu, nu, nu!
 
♦ Umgås med vänner och familj. Att få umgås med mina vänner och min familj ser jag fram emot något oerhört. Det blir ju inte att vi ses så där väldigt ofta nu när jag bor på annan ort.
♦ Spela gitarr och skriva musik. Musikintresset har jag tyvärr behövt lägga åt sidan under en ganska lång tid nu, helt enkelt för att skolan måste prioriteras och varken lämnar särskilt mycket tid eller energi kvar. Men nu jäklar ska det spelas och skrivas ny musik under sommaren!
 
♦ Träna. Jag och pappsen ska anmäla oss till midnattsloppet som går av stapeln den 13 augusti i Stockholm och som alltså är ett lopp på 10 km. Så jag har en hel del löpträning framför mig för att jag över huvud taget ska överleva detta. Men jag är taggad som bara den!
 
♦ Gå på loppisar och åka på små dagsutflykter. Det känns som att åka på loppisar som ligger typ ute på vischan eller något annat mysigt ställe är det optimala sommarnöjet som det är på tiden att jag får uppleva. Även åka till mysiga små caféer med lummiga uteserveringar vill jag göra.
♦ Fotografera och göra timelapses. Självklart ska jag ta med kameran på så många äventyr jag bara kan, och jag ska även försöka göra en massa timelapses. Typ på fina solnedgångar och annat trevligt.
 
♦ Lära mig spela ukulele. Jag har ju faktiskt en fantastiskt fin en (den är grön med en rosa flamingo på), men den har mest fått pryda min vägg sedan jag fick den för snart två år sedan. Så kanske är det dags att göra slag i saken och lära sig spela på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback