Tjugotredje November

Trettonde November

Den här helgens uppdrag: analysera layout/design på fototidningar till en skoluppgift.
 
Jag blir inte klok på hur fort tiden går egentligen, snart är vi liksom halvvägs genom november redan?? Men jag klagar inte, är redan nu superpepp på jul (kanske mest för att det innebär att jag får åka hem till familjen och vara ledig) och såklart pepp på Kent-konserten som är den 17e december och konserten som jag ska ha med kören den 3e.
 
Så, vad har jag sysslat med på sistone då? Mest försökt att klara av studierna utan att bryta ihop totalt, om jag ska vara ärlig. Just nu går det faktiskt helt okej och tack vare lite nyvunnen motivation har jag lyckats få en hel del gjort i helgen. Det svåra är bara att hålla den här motivations-lågan uppe, men om jag tänker på de ovan nämnda roligheterna som sker nästa månad så kanske det går. Det är värt ett försök i alla fall.
 
Hoppas allt är bra med er! Vi hörs!

White Lies och Twenty One Pilots

White Lies ♥
Twenty One Pilots 
 
Förra veckan var jag på lite äventyr i Stockholm och såg två av mina favoritband som råkade ha konserter dagarna efter varandra (WL i onsdags och TOP i torsdags). Båda konserterna var så jäkla bra, så nu kan jag leva på detta ett tag! Shoutout till Anton och Nicole också för det braiga sällskapet. ♥