Tjugoandra Oktober: Aliens och lite höstbilder

Strax innan klockan sju i morse så klev jag upp för att en dryg timme senare bege mig till skolan. Jag behövde nämligen ta lite bilder till en uppgift i skolans fotostudio. Trots den tidiga uppstigningen på en lördagsmorgon så var det inte så farligt, faktum är att det var rätt skönt att få jobba helt ostört och att kunna prata högt för sig själv medan man funderar på hur man ska gå till väga, för som väntat så var det ju ingen annan på skolan. Fast stundvis, måste jag medge, var det nästan lite kusligt också att det var så öde och tyst. Att hela mänskligheten dessutom lika gärna kunde ha blivit utplånad under natten då jag inte såg en kotte på vägen till skolan, gjorde inte saken bättre. Såg dock två bilar, men det kunde ju lika gärna vara några aliens som var ute och körde liksom.
 
När jag var klar i studion så passade jag på att knäppa några höstiga bilder på vägen hem. Insåg att jag varit väldigt dålig på att fota under denna höst, men ännu är det inte för sent. Om ett litet tag ska jag bege mig till tågstationen och åka till Eskilstuna och hälsa på familjen i ett par dagar. Dock har jag fortfarande massviss med skolarbete, men jag tror nog att jag ska hinna med att umgås lite också.
 
Får ta och önska er alla en trevlig helg. Ta hand om er.

Tionde Oktober: Tillbakablicks-måndag

Jag tänkte att vi skulle resa tillbaks i tiden lite och ta oss en titt på hur förra hösten såg ut för mig!
Jag hade mycket fina promenadsträckor till skolan vissa mornar när solen tittade fram.
Andra dagar var det grått och regnigt.
Jag delade med mig av en ny låt som jag skrivit och spelat in.
Någon gång i mitten av oktober kom frosten, och just denna morgon gnistrade de små iskristallerna mer än vanligt tack vare den vackra soluppgången som jag fångade på bild från fönstret i min lägenhet.
En annan morgon nöjde jag mig inte med bilder tagna från fönstret, utan jag begav mig ut i den krispiga, småkyliga luften på en promenad med kameran.
Jag fotade lite stilleben.
Och det blev lite utomhusbilder i svartvitt...
...och så några i färg, som jag fotade med mitt nyinköpta 50 mm-objektiv.
Jag tog också lite ledigt och packade väskan för att åka hem till Eskilstuna och hälsa på familjen.
Och under regniga och ruggiga dagar satt jag inomhus och läste Harry Potter. Vilket jag gör det här året med, men nu är jag istället inne på fjärde boken.
 
Ja, det var några glimtar från förra hösten det! Och nu hoppas vi på att göra den här hösten ännu bättre. Ta hand om er!

Åttonde Oktober: Trapped