Sommaren 2017

Imorgon börjar skolan igen och därmed är sommaren officiellt slut för min del. Inte så att jag klagar, för jag har haft en riktigt bra sommar och känner mig redo att ta mig an en ny termin. Men jag tänkte att idag skulle det passa bra att göra en liten "sammanfattning" av sommaren, så att jag har det här inlägget att fly till sen när mörkret kommer. Det lät kanske en aning dramatiskt, men ni vet vad jag menar: lite trevliga minnen att se tillbaka på när höst- och vintermörkret känns sådär lagom tråkigt.
 
Gotland
Sommaren kickstartades med en vecka på Gotland precis i början av juni. Det tog ungefär en dag där innan vi alla var helt nerkärade i ön. Så vackert att det nästan gjorde ont i ögonen.
 
Stockholm och Paramore
I juli bar det av till Stockholm för att se ett utav mina favoritband, Paramore, tillsammans med Sofi.
 
Åland
Jag åkte också till Åland en helg i juli för att hälsa på Nicole (och hennes übersöta hund Molly). Vi var bland annat på festival och såg Hoffmaestro och tog en tur med hennes båt och grillade på en liten ö. Mys!
 
Göteborg och Way Out West
Jag och min bror åkte till Göteborg och gick på festival, besökte Liseberg och såg oss omkring i staden. Underbara dagar!
 
Stockholm och Midnattsloppet
Jag och min far sprang Midnattsloppet och därmed sprang jag 1 mil för första gången i mitt liv. Kändes riktigt bra efteråt måste jag säga, om något trött i benen!
 
Och det var den sommaren i stora drag! Sen hann jag ju givetvis även med slappa dagar med en bok i hammocken och lite plinkande på gitarren och andra sådana saker som är högst nödvändiga under semestern.

Fyra Stockholms-vyer

Göteborg och Way out West

Lana Del Rey.
Regina Spektor.
 
I torsdags åkte jag och min bror till Göteborg, i huvudsak för att gå på Way Out West men vi hann också med lite sightseeing och ett besök på Liseberg. Vi har verkligen haft det hur kul som helst och sett en hel del bra band och artister så som INVSN, Pixies, Tycho, The Radio Dept och bäst av allt Lana Del Rey och Regina Spektor. Men måste nog ändå säga att Regina tog hem priset för bästa konserten!