Elfte Maj: Jag lever. Typ.

Det har hunnit hända en hel del sen sist jag postade något och en hel del tid har hunnit passera. Och för er som undrat vart jag tagit vägen så kan jag nu stilla eran oro och meddela att jag inte blivit bortrövad av aliens eller liknande och att jag nog är ganska så mycket i liv fortfarande (kan dock vara svårt att veta säkert när man är i ett konstant trött zombie-mode). I vilket fall som helst så har jag lite bilder på vad jag (bland annat) sysslat med på senaste tiden.
I helgen var jag och hälsade på min bror i Uppsala och vi besökte Gustavianum – ett museum med lika imponerande utställningar som byggnad. Kolla bara taket på första bilden! Utöver museibesök var vi på bio och såg Get Out (sjukt bra film!). En och annan fika hann vi också med.
I höstas gjorde min klass en egen kokbok tillsammans och förra veckan så fick vi äntligen dem, tryckta och färdiga! Så roligt att faktiskt få hålla och bläddra i något som man själv har varit med och skapat.
I början av april var jag i Stockholm på Debaser Strand och såg Solen. Det var hur bra som helst. Såklart.
Jag har ritat och målat en jäkla massa i Photoshop också. Har under hela denna termin läst en kurs som heter Digital Painting och idégestaltning där vi har gjort allt från landskap och stilleben till anatomistudier och design av klädkollektion. Mycket rolig kurs, men också väldigt mycket arbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback