Åttonde November

Hej på er! Hoppas ni haft en bra vecka såhär långt! Min vecka har bestått av uppstart av två nya kurser i skolan: Vetenskapsmetodik och Design av interaktiva e-tjänster. Rapportskrivning/läsning samt webbdesign kan man säga att kurserna handlar om. Och jag som tycker både webbdesign och att skriva är roligt känner mig rätt hoppfull inför den här perioden.
 
Eftersom det har en förmåga att gå alldeles för lång tid mellan inläggen här ibland så tänkte jag att vi skulle komma i kapp och ta oss en titt på vad som hänt under den senaste tiden.
 
Jag har stickat en mössa! (Och färgat håret!) Oerhört spännande, jag vet. Men faktum är att den här mössan är den första sak jag stickat som har blivit så pass bra att jag faktiskt vill, och kan, använda den också. Jag har försökt mig på ett par halsdukar genom åren men det slutar ofta med att jag inte orkar sticka klart och repar upp det igen eller att den blir för bred/för kort/för stickig osv. för att kunna användas. Men nu vet jag alltså att det är mössor jag ska satsa på när jag vill sticka något!
 
Var hemma i Eskilstuna ett par dagar förra veckan och hälsade på min mor. Alltid skönt att få sig ett miljöombyte, träffa familj och åtminstone få en liten paus från skolan, även om jag fortfarande hade en tenta att plugga inför. Tog dessa bilder under en promenad i det soliga höstvädret.
 
Jag har också tagit mig igenom en massa skolarbete i form av inlämningar, redovisningar och tentor. Här ovan är delar av två uppgifter i kursen Reklamprojekt 1. Den översta bilden är den slutgiltiga versionen (la upp en tidigare version i förra inlägget) av min annons för en chokladförpackning jag designat. De två andra bilderna är mockups av en app som skulle användas i en (fiktiv) cykelkampanj.
 

Kommentarer

Postat av: Lars

Vackert i dina hemtrakter. Snygg mössa och du passar i rött hår. Skolarbeten mycket att plugga?

Svar: Tack så mycket! Ja, det är en del att stå i!
Elin Nyström

2017-11-08 @ 16:52:20
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback