Tjugoåttonde September: Min nya tatuering

I fredags var jag och gjorde min andra tatuering. Det blev en liten en i blindskrift där det står "lev". Är hur nöjd som helst. ♥

Tjugosjunde September: Vardagen

 
Det känns som att på bara en vecka eller så har höstfärgerna fullkomligt exploderat ute och min väg till skolan är genast mycket trevligare. I veckorna går jag på föreläsningar och har redovisningar. Just nu läser jag två stycken kurser: Reklamprojekt 1 och Design av databassystem. Jag stressar en massa och blir tvungen att påminna mig själv att ta det lugnt, att ta en sak i taget. Träning tar upp rätt mycket av min tid också och hjälper mig att rensa skallen. Utöver det kollar jag en hel del på serier och dricker mängder av te och såklart försöker jag att njuta så mycket jag bara kan av hösten också.

Klyschiga söndagsfilosofier

 
Idag har jag haft en sån där riktigt klyschig söndagsförmiddag, ni vet? En sådan där jag bestämde mig för att göra en lite extra fin frukost och ställde mig och bakade scones som jag sedan, i lugn och ro, åt tillsammans med en kopp té och en skål med yoghurt och hallon och kokos och andra godsaker. Därefter satt jag kvar i sängen och läste ett par kapitel ur Harry Potter och Fenixorden, ringde min mor och pratade en stund och sedan åkte stickningen fram medan jag lyssnade på Creepypodden. Allt medans jag fortfarande befann mig i sängen och var iklädd pyjamas. Hur mys som helst ju. Och jag känner att det här ändå måste vara meningen med söndagar: att bara ta det lugnt, ha det lite mysigt och skämma bort sig själv en aning, hur klyschigt det än må låta. Såvida man inte jobbar på söndagar förstås, då får man hitta en annan dag som får ersätta söndagar. För söndagar måste man ha.
 
Men nu, för att bryta av söndagslunken lite, ska jag bege mig mot gymmet. Man kan ju inte mysa hela dagen liksom. Det är i alla fall min söndagsfilosofi det.