TV-serier som du borde se i höst

 
Twin Peaks
Jag är just nu inne på säsong två av denna fantastiska tv-serie. Den är så underbart konstig på alla sett och vis och jag kan inte göra annat än att älska den. Och att älska Dale Cooper (en av huvudkaraktärerna), han är bäst. I runda slängar kan man säga att serien handlar om att en ung kvinna, Laura Palmer, hittas mördad i den lilla staden Twin Peaks. FBI-agenten Dale Cooper blir skickad dit för att hjälpa den lokala polisen att utreda mordet. Detta är dock långt ifrån en vanlig deckare/brottsutrednings-serie och ja, man måste liksom se den för att fatta grejen. SÅ SE DEN. Du kommer inte att ångra dig.
 
 
 
Scream
Vad passar bättre såhär års än en riktigt bra skräck-serie? Scream är inspirerad av filmerna med samma namn och har än så länge två säsonger ute samt en tredje säsong planerad för nästa år. Serien handlar om en grupp tonåringar som blir måltavla för en seriemördare som härjar i staden Lakewood, som också bär på en mörk hemlighet. Ingen går säker och ingen vet vem de egentligen kan lita på. SPÄNNANDE. SE DEN. Eller låt bli, du väljer själv. Men den är väldigt bra kan jag lova.
 
 
 
Scream Queens
Om du känner att Scream är lite för obehagligt för din smak så kan du ju alltid prova med denna skräck-komedi istället. För ärligt talat den här serien är typ 90% humor och bara så jäkla skön. Åtminstone säsong ett. Den andra säsongen föll mig inte riktigt i smaken. Den här serien handlar också om en seriemördare (märker att alla serier jag rekomenderar har ett visst tema...) vars offer är studenter vid en och samma skola. Polisen blir såklart inblandad men gör kanske inte ett sådär jättebra jobb, så några studenter väljer att utreda morden på egen hand. Som sagt, mycket humor men också en del spänning i en perfekt mix.

Kommentarer

Postat av: Felicia

Dale Cooper <3!!! Svårt att inte älska.

Svar: Men eller hur! <3
Elin Nyström

2017-10-12 @ 09:08:13
URL: http://frokentv.se

Postat av: Malin

Riverdale och Lucifer är mina go to's den här hösten! Blir inte bättre. :)

Svar: Inget jag hört talas om, men får väl ta och spana in det och se vad det är för något! :)
Elin Nyström

2017-10-12 @ 09:51:31
URL: http://malingisela.blogg.se

Postat av: film&serier bloggen

Scream har jag alltid gillat. Det är bara tråkigt att dem börjar om på nytt med nya skådespelare och handling inför säsong 3!

2017-10-18 @ 09:04:40
URL: http://filmandserier.blogg.se

Postat av: Atle

Twin peeks er mycket bra.

2017-10-29 @ 18:29:42
URL: http://desomskapteverden.blogg.no

Postat av: Angelica

Vart ser du dessa säsongerna någonstans? :)

Svar: Jag kollar på olika streaming-sighter, Twin Peaks finns på HBO till exempel. :)
Elin Nyström

2017-10-30 @ 07:30:37

Postat av: Lina - en förvirrad filmnörd

Scream Queens följde stenhårt fram till mitten av säsong 1, sen vet jag inte vad som hände men jag slutade titta.. Kanske dags att ta upp titten igen.

2017-11-01 @ 00:26:34
URL: http://www.TheMovieFreak.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback