Tjugosjätte januari: Livstecken

 
Det var ett tag sedan det uppdaterades här på bloggen och vad passar väl bättre då än en liten recap kring hur livet sett ut på senaste tiden? Jag tycker i alla fall att det låter som en bra idé!
♦ Jag har kollat på Call Me By Your Name och blivit helt kär i både filmen och soundtracket. Tips tips! Se, lyssna, njut!
 
♦ Jag har påbörjat min sista (!!) termin på högskolan, vilket känns helt galet. Jag minns det som om det vore igår  jag började plugga grafisk design och nu har det snart gått tre år redan.
 
♦ Men tre år räcker tydligen inte, för jag har precis skickat in en ansökan till ett universitet i Storbritanien där jag vill läsa animering i ett år. Så nu är det en nervig period av väntan som gäller innan jag vet om det går vägen eller inte.
♦ När jag inte har legat begravd i skolarbete och andra måsten har jag ägnat tid åt att rita/måla/illustrera. Både digitalt och med papper och penna. Fick ett nytt ritblock och nya pennor i julklapp och det är ju få saker som slår att få börja på första sidan i ett helt nytt block, eller är det bara jag?

♦ Det har även blivit en del musikspelande och inspelande. Jag har bland annat gjort en cover av Mad World:
 
 
Och det är väl ungefär vad jag har pysslat med i stora drag. Tills vi hörs nästa gång får ni ha det så fint!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback