Tjugosjätte April: Lite vardag och ny musik

Jag har nog aldrig längtat efter våren så mycket som jag gör just nu, men eftersom det verkar gå lite trögt på vår-fronten försöker jag trösta mig med det faktum att det är rätt så mysigt att få gosa in sig i flera lager av kläder och sen en halsduk på det.
 
I fotokursen har vi blivit tilldelade en fotograf vars bilder vi ska studera för att sedan välja ut en som vi ska försöka återskapa. Jag fick Sune Jonsson som fotograferade främst människor på den norrländska landsbygden. Hans bilder är verkligen helt fantastiska och det var lite klurigt att bestämma sig för vilken bild jag skulle våga mig på att återskapa. Men valet föll tillslut på bilden ovan. Resultatet kommer givetvis upp på bloggen efter att jag fotat.
 
Blev äntligen klar med min låt "The Mask You're Wearing" i går som jag jobbat med under flera månaders tid (man får verkligen inte ha brottom när man skriver musik). Är i alla fall väldigt nöjd med resultatet och jag hoppas att ni vill ägna några minuter av ert liv till att lyssna på den.