Tjugoåttonde Augusti: Hemma igen

Fick den här smarta bildhållaren/hängaren i födelsedagspresent. Snöret är magnetiskt och med får man åtta stycken magneter. Snyggt sätt att visa bilder tycker jag och dessutom är det ju superlätt att byta till andra bilder när man tröttnar.
 
Efter att ha bott i Eskilstuna hos mamma & co. hela sommaren, det vill säga nästan tre månader, så kändes det rätt skönt att igår få komma hem till min lägenhet i Borlänge igen. Missförstå mig inte; jag har haft en jättebra sommar, men just att få komma hem till alla mina saker igen kändes oerhört bra. Bara det här med att jag i morse fick ta på mig andra kläder som jag inte använt på länge var liksom roligt.
 
Har förövrigt spenderat min dag så här långt med att städa och plocka i ordning här hemma; nya prylar som jag samlat på mig under sommaren skulle hitta någonstans att bo och därmed behövde jag flytta runt på andra grejer för att allt skulle rymmas. Resten av dagen ska jag bland annat ägna åt att läsa lite om de nya kurserna som startar i morgon, så att jag åtminstone har nåt hum om vad som väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback