Berlin del #2

Dag 3
Dag tre började med en frukost på Mall Of Berlin med denna rätt så schyssta utsikt.
Sedan hoppade vi på en spårvagn och åkte till ett område vid namn Grünau där tanken var att vi skulle ta oss in i ett gammalt ödehus som jag fick syn på >här< för några år sedan. Tyvärr hittade vi ingen ingång som såg speciellt säker ut (vi hade troligtvis blivit tvungna att klättra in genom ett fönster vilket kändes sådär med tanke på hur fallfärdigt det såg ut) så det blev bara ett par bilder utanför.
Efter det begav vi oss till East Side Gallery och kollade på det som finns kvar av Berlinmuren och på de häftiga målningarna som gjorts av olika konstnärer.
Trötta och hungriga tog vi oss sedan till en vegan-restaurang vid namn Yoyo där jag åt en bacon- och ostburgare som var så jäkla god.
 
Dag 4
Under sista dagen tog jag inte så värst mycket bilder då vi mest var och shoppade, men det blev några bilder när vi var på den superfina restuarangen P103 som bara serverar vegetariskt och fisk (älskar att det finns så mycket vegetariska/veganska restauranger i Berlin). Jag åt en fantastisk god sparrisrisotto och medan vi väntade på att få in maten försökte jag ta lite artsy bilder av restaurangen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback