(Fredag Den) Trettonde Maj

Jag tror att folk missförstått det här med fredag den 13 och att det i själva verket är en riktig turdag. Eller nåt. För jag har minsann haft en väldigt bra dag i dag. Till att börja med så köpte jag och Nicole konsertbiljetter till Twenty One Pilots som kommer till Sverige i oktober, vilket ska bli så sjukt kul! Efter det gav jag mig ut på en löprunda och slog personligt rekord i både distans (5,4 km) och genomsnittlig tid per kilometer (6:35 min/km), vilket jag känner mig ganska så jäkla nöjd med. Om någon hade berättat för mig, för låt oss säga ett år sedan, att jag skulle klara av att springa 5 kilometer hade jag antagligen skrattat åt dem. Jag har liksom aldrig varit en tränings-människa för fem öre, men förra hösten hände något och jag tycker nu att träning är jättekul.
 
Hoppas att ni också haft en bra fredag så här långt och att ni får en trevlig helg! Kram på er.

Kommentarer

Postat av: Lili

Grattis till personliga rekord! Jag sprang jättemycket förra året och det är verkligen en härlig känsla. För mig är löpning att känna frihet. Och känslan när man slagit ett rekord är ju verkligen oslagbar. Jag lyckades göra 5 km på 30 minuter förra året, i ett lopp, då var jag sjukt glad. Jag vet att det är långsamt i jämförelse med många andra, så folk som hör om det kanske inte är så imponerade. Men då ska man veta att det fanns en tid då jag inte ens orkade springa två kilometer i sträck, så dålig var min kondition. Och att jag aldrig varit någon långdistansare.

Jättefina bilder för övrigt, och visst kändes den 13:e som en turdag.

Svar: Tack så mycket! Ja, visst är det en härlig känsla! Tror att det är bra att inte jämföra sig så mycket med andras träningsresultat utan som du säger istället fokusera på den personliga utvecklingen man gjort.
Elin Nyström

2016-05-15 @ 18:28:41
URL: http://zilverka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback