Första September

Mitt favoritmellanmål just nu: naturell yoghurt, havreringar, banan, pumpakärnor, sesamfrön, kanel och lite ringlad honung uppe på. Så gott!
Köpte den här fina mumin-muggen i en liten inredningsbutik på Söder i Stockholm när jag var där i somras. Är den inte söt?
 
Nu är skolan igång igen på riktigt och jag har den här veckan setat mycket i Photoshop samt försökt sätta mig in i det fantastiska programmeringsträsket som är JavaScript. Läser nämligen kurser i webbdesign och bildbehandling under den här terminens första period, vilket är roligt men inte helt lätt. Så det blir till att öva, öva och öva, för att sedan öva lite till.
 
Jag har även börjat sjunga i en kör som hade första övningen igår. Känns jättekul då jag har saknat musiken en hel del sedan jag blev tvungen att sluta i kören och med sånglektionerna i Eskilstuna när jag flyttade hit till Borlänge förra året. Sedan får vi bara hoppas att jag kan bli av med min envisa förkylning någon gång, för det kanske inte är optimalt att sjunga när en är svidig i halsen.
 
Annars har jag väl mest tagit mig tillbaka in i vardagslunken och allt vad det innebär och njuter av att hösten snart är här på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback