Tjugoandra Oktober: lägesuppdatering

Gud så fort tiden går, tycker ni inte? Över halva oktober har redan gått och jag är inne på sluttampen av kurserna jag läser i skolan, så nu väntar tentor, slutredovisningar, inlämningsuppgifter och därmed en väldigt intensiv vecka. Längtar oerhört mycket till söndag nästa vecka då det mesta är över och jag kan andas ut lite och endast fokusera på den sista tentan.
 
Nedan kommer lite bilder på vad jag pysslat med på senaste tiden.
 
En annons och förpackning för ett fiktivt varumärke som jag gjorde till en skoluppgift. Varumärket skulle byggas kring en historia med koppling till våran uppväxt eller hembyggd, och då jag är från Eskilstuna valde jag att basera min historia på Munktell som var en industriman under 1800-talet och som givit namn till en stadsdel (Munktellstaden) i Eskilstuna. Mycket rolig uppgift!
 
Förra helgen var mamma och Micke och hälsade på mig. Vi gick på en långpromenad i skogen i det fina höstvädret och hade det trevligt. Det enda som var lite mindre trevligt var att jag hittade 3 (!!) stycken spindlar i mitt hår när vi kom hem från promenaden. Även mamma hittade en i sitt hår. Vet inte vad det var för konstiga spindlar och hur de hamnade där.
 
Lite bilder från en annan promenad för någon vecka sedan. Att vara ute i naturen såhär års är det bäst jag vet.