Tredje april

 
Utanför Nordiska Museet i Stockholm igår, andra april. Finare byggnader går väl nästan inte att hitta.
 
 
Alltså hörni, nu börjar det kännas på riktigt att våren är påväg! Idag satt jag ute på altanen i solen med en glass i ena handen och en kopp kaffe i den andra och jag behövde inte ens ha en jacka på mig. Hur underbart är inte detta?? Nu får vi väl bara hoppas att det håller i sig och att vi slipper mer snöfall och sådana tråkigheter. Fast man vet ju aldrig med aprilväder.
 
 
 
Jag i min nya blommiga blus.
 
 
De senaste veckorna har jag arbetat med mitt exjobb, eller examensarbete som det egentligen heter. Jag skriver om och analyserar skivomslag ur ett genusperspektiv. Mycket intressant ämne men också väldigt mycket jobb. När jag inte har skrivit exjobb har jag fixat och donat med portfolios och ansökningar till utbildningar i höst. Det är mycket som pågår för tillfället, men jag påminner mig själv om att det inte är långt kvar nu. Det är faktiskt inte mer än 2 månader (!!) kvar tills jag tar examen. Det känns helkonstigt men samtidigt ska det bli väldigt skönt.
 
 
 
 
Saker till min portfolio som jag jobbat med.
 
Det är väl ungefär såhär det ser ut i mitt liv just nu. Exjobb. Planering inför framtiden. Ännu lite mer exjobb. Och sen så passar jag på att umgås med familjen så mycket jag kan nu när jag ändå inte har några lektioner i skolan som kräver att jag är i Borlänge hela tiden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback